Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce

Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce

3.9 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Paprikaschoten mit Reis
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rindshackfleisch
    300 g
  • Toastbrot geviertelt
    2 Scheiben
  • Senf
    20 g
  • Salz
    ½ TL
  • Paprika edelsüss
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Ei
    1
  • Peperoni, gemischt Deckel mit Stiel abgeschnitten, entkernt
    4
  • Wasser
    1200 g
  • Gemüse-Bouillon
    2 geh. TL
    2 Gemüsebouillonwürfel
  • Reis
    250 g
Tomatensauce und Fertigstellung
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Weizenmehl
    40 g
  • Passierte Tomaten
    500 g
  • Tomatenpurée
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Zucker
    1 TL
  • Zitronensaft
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 629 kcal / 2633 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 77 g
Φυτικές ίνες 8.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων