Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna Tartare
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Sushi Rice
-
sushi rice14 oz
-
water plus extra, cold, to rinse32 oz
-
rice wine vinegar4 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
sugar to taste1 oz
-
salt (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Tuna Tartare
-
lime1
-
sushi grade tuna cubed (1 in.)10 oz
-
mirin1 tsp
-
ponzu sauce2 tsp
-
soy sauce plus extra to serve1 ½ tsp
-
toasted sesame oil½ tsp
-
wasabi plus extra to serve1 tsp
-
fresh ginger grated1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ripe avocado thinly sliced1
-
black sesame seeds to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
1707 kJ /
408 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
63 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Back to Basics
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Layered Mexican Dip
25min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Coleslaw
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Quick Cheese Soufflés
45min
Temaki Sushi
1h
Broccoli and Bacon Bites
1h