
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 portions
Υλικά
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
leg of lamb, boneless (6-8 lb)1
Yogurt Sauce
-
cilantro½ bunch
-
plain yogurt12 oz
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey2 oz
Preserved Lemon Couscous
-
couscous14 oz
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock18 oz
-
dried cherries6 oz
-
pine nuts2 oz
-
fresh cilantro, chopped plus extra to garnish½ bunch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
789 kcal /
3301 kJ
Πρωτεΐνη
71 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
66 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
592 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13ωρ. 20 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Marsala
40 λεπτ.
Asian Stir Fry with Noodles
1ωρ. 5 λεπτ.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7ωρ. 20 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ωρ. 5 λεπτ.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 λεπτ.
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™)
2ωρ. 30 λεπτ.
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 λεπτ.
Pork and Green Beans Sauté
45 λεπτ.
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2ωρ.