
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prötzeler Roggenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Roggen150 g
-
Dinkel150 g
-
Weizenmehl Type 1050300 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
45 kcal /
418 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBirnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorneck
20ωρ.
Bierbrot
2ωρ.
Sandwich-Toast
27ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Früchtebrot
Καμία βαθμολογία
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Stockbrot
20 λεπτ.