Biscotti z migdałami i gruszki w syropie

Biscotti z migdałami i gruszki w syropie

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Biscotti z migdałami
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka
  • jajka
    3
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    80 g
    80 g brązowego cukru
  • mleka
    50 g
  • mąki pszennej
    100 g
  • mąki migdałowej
    250 g
    250 g mąki kasztanowej
  • migdałów, ze skórką
    100 g
Gruszki w syropie
  • wody
    400 g
  • wina Porto
    250 g
    wina Marsala, słodkiego
  • cukru
    300 g
  • strączków kardamonu lekko rozgniecionych
    6
  • skórki z cytryny (1 kawałek), ekologicznej, bez białych błonek
    5 g
  • skórki z pomarańczy (1 kawałek), ekologicznej, bez białych błonek
    5 g
  • gruszek, odmiana Konferencja twardych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ósemki
    800 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 627.3 kcal / 2627 kJ
Πρωτεΐνη 14.4 g
Λιπαρά 26.1 g
Υδατάνθρακες 68.6 g
Φυτικές ίνες 11.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων