Polpette al sugo in vasocottura

Polpette al sugo in vasocottura

4.8 113 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 vasetti

Υλικά

Polpette
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • di carne trita mista
    350 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • pangrattato q.b.
Salsa al pomodoro
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di passata di pomodoro
    320 g
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di acqua
    500 g

Διατροφή ανά 1 vasetto

Θερμίδες 311 kcal / 1301 kJ
Πρωτεΐνη 24.7 g
Λιπαρά 20.7 g
Υδατάνθρακες 6.4 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων