
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Hafer-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Dinkelkörner450 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Olivenöl20 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Salz1 ½ TL
-
Paprika rosenscharf1 Msp.
-
Kräuter der Provence1 TL
-
Haferflocken kernig100 g
-
Zuckerrübensirup1 EL
-
Naturjoghurt300 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen100 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
127 kcal /
530 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
18 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Einladung zum Brunch
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Einladung zum Brunch
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKörner-Bagels
2 Std.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Schokimürbchen
3 Std. 15 Min
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1 Std. 30 Min
Toastbrot (glutenfrei)
14 Std.
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24 Std.
Laugen Croissants
1 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Birnen-Nuss-Brot
1 Std. 15 Min
Bierbrot
2 Std.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min