
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Hafer-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Dinkelkörner450 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Olivenöl20 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Salz1 ½ TL
-
Paprika rosenscharf1 Msp.
-
Kräuter der Provence1 TL
-
Haferflocken kernig100 g
-
Zuckerrübensirup1 EL
-
Naturjoghurt300 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
530 kJ /
127 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Einladung zum Brunch
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Einladung zum Brunch
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1h 15min
Toastbrot (glutenfrei)
14h
Dinkelkeimbrot
72h
Weißbrot
1h 50min
Mediterranes Rosmarinbrot
1h 55min
Proteinbrot
1h 15min
Süße Brötchen
1h 5min
Birnen-Nuss-Brot
1h 15min
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50min
Vollkornbrot
5h
Früchtebrot
24h
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3h 30min