Kung Pao Chicken

Kung Pao Chicken

4.3 250 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Glaze
  • green onions cut into pieces
    4
  • garlic cloves
    4
  • dried red chilies stems removed
    10 - 15
  • corn starch
    1 tbsp
  • dark brown sugar
    1 tbsp
  • ground ginger
    1 tsp
  • dried chili flakes to taste
    ¼ tsp
  • fermented black bean paste
    3 oz
    3 oz black bean garlic sauce
  • chicken stock
    2 oz
    2 oz chicken stock, low sodium
  • soy sauce
    2 tbsp
    2 tbsp soy sauce, light
  • black vinegar
    2 tbsp
  • Chinese cooking wine
    1 tbsp
  • peanut oil
    2 tsp
Sauté
  • water
    20 oz
  • chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)
    24 oz
  • peanut oil
    1 oz
  • bell peppers diced (½ in.)
    6 oz
  • zucchini sliced (¼ in.)
    6 oz
  • carrots sliced (¼ in.)
    3 oz
  • raw unsalted peanuts plus extra to garnish
    2 oz
  • green onions sliced on the bias, to garnish
  • cooked rice to serve (see Tip)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 328 kcal / 1372 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 738 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων