Peposo toscano

Peposo toscano

3.6 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di salvia fresca lavate
    5 foglie
  • di rosmarino gli aghi lavati
    1 rametto
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di carne di manzo a bocconcini, senza nervi taglio muscolo (3 cm)
    700 g
  • di vino rosso corposo, preferibilmente Chianti
    450 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero in grani
    1 cucchiaio
  • pane toscano a fette, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 412.2 kcal / 1725.8 kJ
Πρωτεΐνη 37.9 g
Λιπαρά 17.2 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.6 g
Νάτριο 400.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων