
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Farfalle500 g
-
Wasser zum Garen der Nudeln
-
Salz zum Garen der Nudeln
-
rote Chilischote, frisch halbiert, entkernt1
-
Koriander abgezupft5 Stängel
-
Limette unbehandelt1
-
Knoblauchzehe1
-
Macadamianüsse, geröstet, gesalzen50 g
-
gelbe Thai-Currypaste1 gestr. TL
-
Fischsauce25 g
-
Ketjap Manis50 g
-
Sojasauce20 g
-
Sambal Oelek2 TL
-
Fleisch gegart, abgekühlt (z. B. Suppenfleisch oder Rinderbeinscheibe), in Stücken (siehe Tipp)400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
23 g
Θερμίδες
1623 kJ /
388 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Magazin 6/2019
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1 Std. 30 Min
Erdäpfelknödel
1 Std. 10 Min
Serviettenknödel
1 Std. 10 Min
Kartoffelklöße
25 Std.
Omas Semmelknödel
50 Min
Rührei-Muffins
35 Min
Selleriepüree mit Honig
45 Min
Spätzle
30 Min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 Min
Vollkorn-Reissalat
55 Min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Quitten-Rotkohl
1 Std. 20 Min