
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Beef Sauté
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
Bosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
696 kcal /
2912 kJ
Πρωτεΐνη
50 g
Λιπαρά
50 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Νάτριο
544 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Saucy Sautés
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Rosemary Chicken and Rice
55 λεπτ.
Pork Gyros with Tzatziki
15 λεπτ.
Beef Stroganoff
1ωρ.
Honey Garlic Glazed Drumettes
2ωρ. 45 λεπτ.
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1ωρ. 20 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 λεπτ.
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 λεπτ.
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 λεπτ.
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 λεπτ.
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Καμία βαθμολογία