Korean Beef Sauté

Korean Beef Sauté

4.7 106 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger peeled, sliced
    ½ oz
  • Bosc pear peeled, in pieces
    3 oz
    3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces
  • soy sauce
    2 oz
  • brown sugar
    1 ½ oz
  • sesame oil
    ½ oz
  • Korean chili paste (gochujang)
    ½ oz
  • cornstarch
    1 tbsp
  • freshly ground black pepper
    1 pinch
  • yellow onion halved, thinly sliced
    4 oz
  • prime ribeye steak partially frozen (see Tip)
    16 oz
  • vegetable oil divided
    1 oz
  • sesame seeds to garnish
  • fresh cilantro leaves to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 696 kcal / 2912 kJ
Πρωτεΐνη 50 g
Λιπαρά 50 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Νάτριο 544 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων