Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Beef Sauté
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
3 oz D'Anjou pear, peeled, in piecesBosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
544 mg
Πρωτεΐνη
50 g
Θερμίδες
2912 kJ /
696 kcal
Λιπαρά
50 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Saucy Sautés
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Garlic Chicken and Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 λεπτ.
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 λεπτ.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 λεπτ.
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 λεπτ.
Chicken Pesto Tagliatelle
1ωρ. 5 λεπτ.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1ωρ.
Summer Bolognese Bowl
Καμία βαθμολογία
Florentine Meatballs and Linguine
Καμία βαθμολογία
Sausage and Red Pepper Pasta
45 λεπτ.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 λεπτ.
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 λεπτ.