Tortas de Pascua murcianas

Tortas de Pascua murcianas

4.7 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 unidades

Υλικά

Masa
  • 100 g de almendras tostadas sin sal y sin piel
  • 65 g de aceite de oliva (y un poco más para formar las tortas)
  • 65 g de zumo de naranja recién exprimido
  • 55 g de licor de anís
  • 225 g de azúcar
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de anís en grano
  • ¼ de cucharadita de bicarbonato
  • 320 g de harina de fuerza
  • 40 g de piñones
Montaje
  • 30 g de granillo de almendra cruda
  • 20 - 30 g de azúcar

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 322 kcal / 1347 kJ
Πρωτεΐνη 6.32 g
Λιπαρά 14.66 g
Υδατάνθρακες 41.23 g
Φυτικές ίνες 2.74 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων