Fegato alla veneziana

Fegato alla veneziana

4.4 153 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla bianca a pezzi
    400 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
    500 g
  • di aceto di vino bianco
    10 g
    10 g di succo di limone
  • di sale
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 303 kcal / 1268.6 kJ
Πρωτεΐνη 25.9 g
Λιπαρά 17.7 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.5 g
Νάτριο 678.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων