Agnello cacio e uova

Agnello cacio e uova

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 60 g di cipolla dorata a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 2 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 800 g di piselli freschi
  • 6 uova

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 938.5 kcal / 3929.3 kJ
Πρωτεΐνη 29.2 g
Λιπαρά 51.7 g
Υδατάνθρακες 22.6 g
Φυτικές ίνες 7.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.1 g
Νάτριο 1247.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων