Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Goat's Cheese
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh chives12
-
fresh basil leaves10 g
-
soft goat's cheese150 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
-
walnut halves50 g
-
cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)5 - 6
-
rocket leaves180 g
-
walnut oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
341 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1016 kJ /
245 kcal
Λιπαρά
20 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
A Very Thermomix® Christmas
63 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStar Pizza
1 Std. 45 Min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Crisp Onsen Eggs
2 Std.
Temaki Sushi
1 Std.
Courgette Omelette
40 Min
Steamed Potato Tortilla
45 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 Min
Raw Asian Salad
10 Min
Shellfish Nage with Champagne
1 Std. 5 Min