Pesto petits pois et ricotta

Pesto petits pois et ricotta

4.8 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • de petits pois surgelés préalablement décongelés
    150 g
  • gousse d'ail
    1
  • de feuilles de basilic frais et un peu pour la finition
    60 g
  • de feuilles de menthe fraîche et un peu pour la finition
    60 g
  • d'huile d'olive et un peu pour la finition
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu et un peu pour la finition
    1 pincée
  • fleur de sel pour la finition
  • de ricotta fraîche
    400 g

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 417 kcal / 1744.8 kJ
Πρωτεΐνη 14.3 g
Λιπαρά 37.1 g
Υδατάνθρακες 7.4 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.2 g
Νάτριο 632.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων