Arrosto di lonza con purè di patate

Arrosto di lonza con purè di patate

4.6 796 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di speck a listarelle o a cubetti
    40 g
    40 g di prosciutto, a listarelle o a cubetti
  • di funghi porcini secchi ammollati in acqua (10 minuti) e strizzati
    20 g
  • di lonza di maiale in un solo pezzo
    800 g
  • di sale + q.b.
    2 cucchiaini
  • di pepe nero macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di patate pelate, a fette (2-3 mm) o a dadini (0.5x0.5 cm)
    1000 g
  • di acqua
    300 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½
    ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • di latte intero
    300 g
  • di burro
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 754 kcal / 3157 kJ
Πρωτεΐνη 54.8 g
Λιπαρά 39.8 g
Υδατάνθρακες 47.4 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων