Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi

Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi

4.7 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

  • olio extravergine di oliva q.b. per oliare
  • di Emmental a pezzi
    100 g
  • cipollotti a pezzi (30 g)
    2
  • di pomodori secchi a pezzi metà
    50 g
  • uova
    4
  • di farina
    70 g
  • di latte
    200 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di prosciutto crudo
    12 fette
  • di erba cipollina fresca sminuzzata
    ½ mazzetto

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 181 kcal / 760 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων