Paris-Brest con muselina de praliné de almendra

Paris-Brest con muselina de praliné de almendra

4.3 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 raciones

Υλικά

Masa choux
  • 90 g de leche
  • 100 g de agua
  • 75 g de mantequilla
  • 1 pellizco de sal
  • ½ cucharadita de azúcar
  • 120 g de harina de repostería
  • 3 huevos
  • 2 - 3 cucharadas de granillo de almendra cruda
Muselina de praliné de almendra
  • 150 g de azúcar
  • 10 g de agua
  • 50 g de almendras crudas sin piel
  • 250 g de leche
  • 30 g de maicena
  • 1 huevo
  • 1 yema de huevo
  • 150 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Montaje
  • 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 374 kcal / 1564 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 25.5 g
Υδατάνθρακες 31.2 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.3 g
Νάτριο 64.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων