Layered Salmon and Avocado Terrine

Layered Salmon and Avocado Terrine

4.8 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • smoked salmon sliced
    400 g
  • boiling water
    120 g
  • gelatine powder (1 x 12 g sachet)
    2 ½ tsp
  • cream cheese
    500 g
  • lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
    2 ½
  • fresh chives finely chopped
    2 Tbsp
  • fine sea salt plus ¼ tsp
    3 pinches
  • ground black pepper
    5 pinches
  • ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)
    2
  • garlic powder
    1 pinch
  • hot smoked salmon flaked
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 340 kcal / 1409 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 937 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων