
Συσκευές & Αξεσουάρ
Layered Salmon and Avocado Terrine
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
340 kcal /
1409 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
937 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Brown Rice Salad with Trout
35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Spanish Tortilla
1h
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Nenhuma avaliação
Lemongrass Beef Salad
30min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Fish and Avocado Loaf
2h
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Vegan Spanish Omelette
40min