
Συσκευές & Αξεσουάρ
Layered Salmon and Avocado Terrine
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
937 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
1409 kJ /
340 kcal
Λιπαρά
27 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Salad
30 λεπτ.
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2ωρ. 15 λεπτ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Chilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.
Temaki Sushi
1ωρ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed Potato Tortilla
45 λεπτ.
Shellfish Nage with Champagne
1ωρ. 5 λεπτ.