Polpettone di manzo ripieno sottovuoto

Polpettone di manzo ripieno sottovuoto

4.3 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Polpettone di manzo
  • di pane raffermo
    15 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    40 g
  • di pistacchi al naturale sgusciati
    20 g
  • di cipolla in quarti
    40 g
  • di carote a tocchetti
    50 g
  • di mortadella a tocchetti
    50 g
  • di carne trita di manzo
    300 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di speck
    6 fette
  • di acqua
    1000 g
  • di aceto
    1 cucchiaio
Terminare la preparazione
  • di acqua
    1600 g
  • di succo di limone
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 378.7 kcal / 15855.4 kJ
Πρωτεΐνη 25.6 g
Λιπαρά 27.3 g
Υδατάνθρακες 6.6 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.5 g
Νάτριο 983.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων