Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto

Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto

3.8 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pollo
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di petto di pollo senza pelle (2x300 g ciascuno, spessore 2-3 cm)
    600 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    ½
Asparagi
  • di asparagi bianchi a metà
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 396.5 kcal / 1660.1 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 21.7 g
Υδατάνθρακες 2.9 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.7 g
Νάτριο 590.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων