Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto

Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto

4.9 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di pangrattato
    40 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pancetta affumicata a cubetti
    130 g
  • di zucchine a tocchetti (1 cm)
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    1000 g
  • di aceto
    1 cucchiaio
Pollo
  • petto di pollo (circa 700 g)
    1
  • di sale
    3 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    3 pizzichi
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di burro
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 768.2 kcal / 3216.3 kJ
Πρωτεΐνη 72 g
Λιπαρά 47.9 g
Υδατάνθρακες 9.5 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.7 g
Νάτριο 1968.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων