
Συσκευές & Αξεσουάρ
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
10 Stücke
Υλικά
-
Hefe (20 g), zerbröselt½ Würfel
-
Wasser300 g
-
Honig flüssig15 g
-
Weizenmehl Type 550550 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl70 g
-
Feigen reif, halbiert oder geviertelt3 - 4
-
Gorgonzola in kleinen Stücken (5 mm)70 g
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
-
Fleur de Sel zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1290 kJ /
308 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Let's Go Veggie!
58 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Knoblauch-Faltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Low-Carb-Brötchen
1ωρ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Grillbrote
1ωρ. 40 λεπτ.
Mediterrane Baguettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Dinkelkeimbrot
72ωρ.
Pitabrote
2ωρ.
Krustis
3ωρ. 30 λεπτ.