
Συσκευές & Αξεσουάρ
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
10 Stücke
Υλικά
-
Hefe (20 g), zerbröselt½ Würfel
-
Wasser300 g
-
Honig flüssig15 g
-
Weizenmehl Type 550550 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl70 g
-
Feigen reif, halbiert oder geviertelt3 - 4
-
Gorgonzola in kleinen Stücken (5 mm)70 g
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
-
Fleur de Sel zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
308 kcal /
1290 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Let's Go Veggie!
58 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNeapolitanische Calzone
1ωρ. 30 λεπτ.
Lesachtaler Hausbrot
30ωρ. 30 λεπτ.
Joghurtbrot
14ωρ. 50 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Bierbrot
2ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Früchtebrot
24ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.