
Συσκευές & Αξεσουάρ
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
10 Stücke
Υλικά
-
Hefe (20 g), zerbröselt½ Würfel
-
Wasser300 g
-
Honig flüssig15 g
-
Weizenmehl Type 550550 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl70 g
-
Feigen reif, halbiert oder geviertelt3 - 4
-
Gorgonzola in kleinen Stücken (5 mm)70 g
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
-
Fleur de Sel zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
308 kcal /
1290 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Let's Go Veggie!
58 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLesachtaler Hausbrot
30ωρ. 30 λεπτ.
Weizenbrot Betty
4ωρ. 35 λεπτ.
Pitabrote
1ωρ. 25 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Walnuss-Knäckebrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3ωρ.
Picknick-Brötchen
2ωρ.
Gefüllte mediterrane Baguettes
3ωρ. 10 λεπτ.
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 λεπτ.
Low Carb Soja-Mohn-Brot
2ωρ.
Zucchini-Karotten-Brot
1ωρ. 35 λεπτ.
Gefüllte Seelen
2ωρ. 45 λεπτ.