Pão de especiarias

Pão de especiarias

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
1 Receita completa

Υλικά

Massa-mãe de centeio
  • água
    130 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    10 g
  • farinha de centeio tipo 130
    90 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria
    240 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
    210 g
  • farinha tipo 65
    230 g
  • malte em pó p/ panificação
    10 g
    10 g mel
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • sementes de funcho secas
    1 ½ c. chá de
  • sementes de alcaravia
    1 c. chá de
  • coentros em pó
    ½ c. chá de

Διατροφή ανά 1 Receita completa

Θερμίδες 1893 kcal / 7648 kJ
Πρωτεΐνη 52 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 372 g
Φυτικές ίνες 31.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων