Pão de centeio e banha

Pão de centeio e banha

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 10 λεπτ.
1 Receita completa

Υλικά

Massa-mãe de centeio
  • água
    340 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    20 g
  • farinha de centeio tipo 130
    260 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
    70 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha de centeio tipo 70 mais q.b. p/ polvilhar
    300 g
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • mistura de especiarias p/ pão (προαιρετικό πεδίο)
    2 ½ c. chá de
  • banha
    25 g

Διατροφή ανά 1 Receita completa

Θερμίδες 2212 kcal / 8712 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 387 g
Φυτικές ίνες 40.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων