Pão de mistura de centeio sem levedura

Pão de mistura de centeio sem levedura

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 45 λεπτ.
1 Receita completa

Υλικά

Massa-mãe de centeio
  • água
    260 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    20 g
  • farinha de centeio tipo 130
    200 g
Massa demolhada a frio
  • pão ralado
    50 g
  • água
    100 g
Massa principal
  • sementes de erva-doce inteiras
    2 c. chá de
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    80 g
  • farinha tipo 65
    200 g
  • farinha de centeio tipo 130
    150 g
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • mistura de especiarias p/ pão
    2 - 3 c. chá de
  • azeite
    10 g

Διατροφή ανά 1 Receita completa

Θερμίδες 2210 kcal / 8705 kJ
Πρωτεΐνη 59 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 424 g
Φυτικές ίνες 37.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων