Nuvem de espelta

Nuvem de espelta

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
9 unidades

Υλικά

Massa prévia
  • água morna
    50 g
  • farinha de espelta integral
    60 g
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
Massa-mãe de centeio
  • água
    70 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    5 g
  • farinha de centeio tipo 130
    50 g
Massa demolhada a frio
  • água
    50 g
  • flocos de aveia
    50 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água mais q.b. p/ borrifar e p/ vapor
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha de espelta tipo 630
    250 g
  • farinha de centeio tipo 130 mais q.b. p/ polvilhar
    50 g
  • psyllium husk
    4 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • manteiga s/ sal
    10 g

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 197.8 kcal / 827.4 kJ
Πρωτεΐνη 7.5 g
Λιπαρά 2.3 g
Υδατάνθρακες 39.3 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Νάτριο 522.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων