
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and ricotta cannelloni
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
292.8 kcal /
1229.6 kJ
Πρωτεΐνη
12.4 g
Λιπαρά
18.6 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
1396.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Chicken and mushroom rice
45 λεπτ.
Chicken with almonds
45 λεπτ.
Risotto with zucchini and prawns
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken, spinach and leek risotto
30 λεπτ.
Chicken fusilli with mushrooms
40 λεπτ.
Pilau rice
30 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Risotto verde (TM6)
30 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
South African yellow rice using rice mode
20 λεπτ.