
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and ricotta cannelloni
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1396.3 mg
Πρωτεΐνη
12.4 g
Θερμίδες
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Λιπαρά
18.6 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 λεπτ.
Baked rice croquettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Creamy pistachio pasta
40 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Tomato and mushroom spaghetti
30 λεπτ.
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 λεπτ.
Soba noodles
1ωρ.
Japanese ramen noodles
1ωρ.