Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1396.3 mg
Πρωτεΐνη
12.4 g
Θερμίδες
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Λιπαρά
18.6 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNo-waste veggie bolognese (TM6)
3h
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Chicken with almonds
45min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Pad Thai
1h
Chicken Caprese pasta salad
25min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Chicken and mushroom rice
45min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min