
Συσκευές & Αξεσουάρ
Labne peynirli ve mantarlı penne
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
maydanoz yaprağı20 g
-
sarımsak damak tadına göre3 diş
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
zeytinyağı2 yk
-
kültür mantarı sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (0.5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre1 ½ tk
-
kurutulmuş penne makarna350 g
-
karabiber1 - 2 tutam
-
su oda sıcaklığında700 g
-
krema100 g
-
labne hafifçe çırpılıp yumuşatılmış130 - 150 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
668.4 kcal /
2796.4 kJ
Πρωτεΐνη
20.9 g
Λιπαρά
31.9 g
Υδατάνθρακες
75.4 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.3 g
Νάτριο
1192.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Makarnalar ve soslar
22 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 λεπτ.
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 λεπτ.
Domatesli ve Biberli Makarna
30 λεπτ.
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 λεπτ.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 λεπτ.
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Καμία βαθμολογία
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 λεπτ.
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1ωρ. 15 λεπτ.
Midyeli Penne
1ωρ. 5 λεπτ.
Balkabaklı Risotto
25 λεπτ.
Balkabaklı Peynirli Makarna
1ωρ. 15 λεπτ.