Tortelloni z ricottą i szpinakiem

Tortelloni z ricottą i szpinakiem

4.6 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porcje

Υλικά

Ciasto na tortelloni
  • 200 g mąki pszennej
  • 2 jajka
  • 1 - 2 łyżeczki oleju
  • ½ łyżeczki soli
Nadzienie
  • 50 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 2 ząbki czosnku
  • 30 g oliwy z oliwek
  • 250 g liści szpinaku baby, świeżych
    250 g liści szpinaku, świeżych, dużych, pokrojonych w paski
  • 250 g sera ricotta odsączonego
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 - 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
Przygotowanie
  • mąka pszenna do oprószenia blatu
  • woda do gotowania
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
    1 łyżka oleju
  • 1 - 2 łyżeczki soli

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 469 kcal / 1964.8 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 532.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων