Sous-vide Octopus Salad

Sous-vide Octopus Salad

4.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 portions

Υλικά

  • fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
    600 g
  • paprika
    1 Tbsp
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt to taste
    ½ - ¾ tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • dried bay leaf
    2
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1600 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)
    120 g
  • red onions halved then sliced (5 mm)
    100 g
  • green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)
    80 g
  • red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)
    80 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • white vinegar
    15 g
  • fresh parsley leaves
    5 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 281 kcal / 1177 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 594 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων