
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Octopus Salad
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)600 g
-
paprika1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
dried bay leaf2
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)120 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white vinegar15 g
-
fresh parsley leaves5 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
281 kcal /
1177 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
594 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide with Blade Cover
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Salad with Pearl Barley
1ωρ. 35 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Sushi Waffles
1ωρ. 30 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3ωρ.
Prawn and Sweet Potato Fritters
1ωρ.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1ωρ. 40 λεπτ.