
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach leaves5 oz
-
marinated artichoke hearts drained20 oz
-
cream cheese in pieces4 ½ oz
Chicken
-
water60 oz
-
lemon juice1 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 12 oz ea.)2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
fresh parsley to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
826 kcal /
3456 kJ
Πρωτεΐνη
86 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
18 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
3024 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cha Cha Chicken
14 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 λεπτ.
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 λεπτ.
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2ωρ.
Quick Thai Chicken Curry
40 λεπτ.
Pork and Green Beans Sauté
45 λεπτ.
Beef Barbacoa
2ωρ.
Teddy Bear Burgers
2ωρ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.