Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione

Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione

4.3 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Petto d'anatra all'arancia
  • di acqua
    1200 g
  • di succo di limone
    30 g
  • petti d'anatra con la pelle (250 - 350 g l'uno)
    2
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino
  • arancia a fette sottili (3-5 mm)
    1
Zabaione all'arancio
  • di succo d'arancia
    40 g
  • di dado per brodo vegetale
    ½ cucchiaino
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di sale
    ⅛ cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di pepe di Cayenna macinato
    1 pizzico
  • tuorli d'uovo
    3

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 415 kcal / 1737 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων