Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto

Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto

4.6 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Burro barbeque
  • spicchi di aglio
    2
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • scalogno
    1
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati (12 g)
    3 - 4
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di burro morbido, a pezzi
    100 grammo
  • di fumo liquido
    1 cucchiaino
Filetto di maiale bardato
  • di acqua
    1200 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    30 g
  • di pancetta a fette
    160 g
  • filetto di maiale, senza nervi (500-700 g circa)
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    ½ di cucchiaino
  • di pesto alla genovese
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 711.5 kcal / 2970.5 kJ
Πρωτεΐνη 43.5 g
Λιπαρά 59 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων