
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ruchbrot im Brattopf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
1 Stück
Υλικά
Teig
-
Wasser370 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Butter in Stücken (2 cm)50 g
-
Ruchmehl500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zucker2 TL
Formen
-
Ruchmehl40 g
Backen
-
Ruchmehl1 EL
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
276 kcal /
1165 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Betty Bossi mix - Frühling 2020
39 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüsse Dampfbrötchen mit Sojadrink
1ωρ. 30 λεπτ.
Glutenfreies Knusperbrot
3ωρ.
Gedämpfte Pesto-Rollen
1ωρ. 15 λεπτ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Original Bagel
9ωρ. 30 λεπτ.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2ωρ. 30 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.
Früchte-Nussbrötli
3ωρ. 5 λεπτ.
Dinkel-Haselnussbrot
2ωρ. 50 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Weizen-Dinkel-Brot
12ωρ.