Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dark brown sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
whole black peppercorns1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
dried red chili flakes½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half1
-
shallots quartered lengthwise8 oz
-
fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
Ginger Glaze
-
dark brown sugar4 oz
-
ginger, minced2 tsp
-
corn starch1 tbsp
-
water4 oz
-
rice vinegar2 oz
-
soy sauce1 oz
-
non-stick spray oil
-
fresh parsley to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
628 mg
Πρωτεΐνη
38 g
Θερμίδες
1803 kJ /
431 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Sous-Vide
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Garlic Chicken and Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken with Vegetable Rice
Καμία βαθμολογία
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 λεπτ.
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 λεπτ.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 λεπτ.
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 λεπτ.
Chicken Pesto Tagliatelle
1ωρ. 5 λεπτ.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1ωρ.
Summer Bolognese Bowl
Καμία βαθμολογία
Florentine Meatballs and Linguine
Καμία βαθμολογία
Sausage and Red Pepper Pasta
45 λεπτ.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 λεπτ.