
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dark brown sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
whole black peppercorns1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
dried red chili flakes½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half1
-
shallots quartered lengthwise8 oz
-
fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
Ginger Glaze
-
dark brown sugar4 oz
-
ginger, minced2 tsp
-
corn starch1 tbsp
-
water4 oz
-
rice vinegar2 oz
-
soy sauce1 oz
-
non-stick spray oil
-
fresh parsley to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
431 kcal /
1803 kJ
Πρωτεΐνη
38 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
628 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGround Beef Taco Filling
25 λεπτ.
Teriyaki Chicken and Rice
40 λεπτ.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 λεπτ.
Mediterranean Lamb Burger
45 λεπτ.
Cochinita Pibil
4ωρ.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1ωρ.
Sweet and Sour Pork Ribs
30 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 λεπτ.
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 λεπτ.
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 λεπτ.