Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi

Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi

4.7 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
5 porzioni

Υλικά

Crêpes
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • foglie di salvia fresca
    6
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di latte
    600 g
  • uova
    4
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    150 g
  • di mortadella a tocchetti
    300 g
  • di funghi trifolati
    300 g
Besciamella
  • di latte intero
    500 g
  • di burro a pezzi
    40 g
  • di farina tipo 00
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di noce moscata grattugiata (προαιρετικό πεδίο)
    2 pizzichi
Terminare la preparazione
  • burro q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 763 kcal / 3192.4 kJ
Πρωτεΐνη 40.3 g
Λιπαρά 40.5 g
Υδατάνθρακες 58.6 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 25.6 g
Νάτριο 1348.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων