Involtini di lonza, radicchio e pancetta

Involtini di lonza, radicchio e pancetta

4.3 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 porzioni

Υλικά

  • 50 g di cipolla rossa in quarti
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 50 g di uvetta precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 8 fette di lonza di maiale
  • 16 fette pancetta coppata
  • 8 fette di scamorza
    8 fette di scamorza affumicata
  • 500 g di acqua

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 24.3 g
Θερμίδες 1176 kJ / 281 kcal
Λιπαρά 17.9 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 76.7 g
Υδατάνθρακες 5.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων