Risotto aux bolets et au brie

Risotto aux bolets et au brie

4.7 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de bâtonnets salés
    50 g
  • de thym, frais dont 3 brins effeuillés
    5 brins
  • d'eau
    800 g
  • de bolets, séchés (bio)
    25 g
  • de bouillon de bolets (pour 0,5 l chacun)
    2 cubes
  • d'oignons coupés en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre
    1 c. à soupe
  • de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
    300 g
  • de vin blanc, sec
    100 g
  • de fromage de Brie
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 538 kcal / 2247 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 72 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων