Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa

Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa

4.2 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Petto d'anatra
  • petti d'anatra con la pelle (circa 170 g cad.)
    4
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 cucchiaino
Salsa di more
  • di more
    250 g
  • di zucchero
    30 g
Purè di sedano rapa
  • di sedano rapa a pezzi (2 cm)
    800 g
  • di acqua
    1200 g
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 504 kcal / 2107 kJ
Πρωτεΐνη 51 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 19 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 801 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων