
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
su oda sıcaklığında1100 g
-
tuz2 ½ tk
-
baldo pirinç yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş300 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (2 cm)45 - 50 g
Διατροφή ανά 4 porsiyon
Θερμίδες
1440 kcal /
6029 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
42 g
Υδατάνθρακες
238 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Çorba ve Pilavlar
25 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 λεπτ.
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 λεπτ.
Domatesli ve Biberli Makarna
30 λεπτ.
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 λεπτ.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 λεπτ.
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Καμία βαθμολογία
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 λεπτ.
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1ωρ. 15 λεπτ.
Midyeli Penne
1ωρ. 5 λεπτ.
Balkabaklı Risotto
25 λεπτ.
Balkabaklı Peynirli Makarna
1ωρ. 15 λεπτ.