Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

4.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Carote arrostite
  • di carote pelate, a pezzi (2 cm)
    1000 g
Petto d'anatra
  • petto d'anatra con la pelle (circa 500 g)
    1
  • di acqua
    1600 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di rosmarino fresco
    1 rametto
Terminare la preparazione
  • spicchio di aglio
    1
  • di cumino in polvere (προαιρετικό πεδίο)
    2 cucchiaini
  • olio extravergine di oliva
    20 g
  • di fagioli cannellini in scatola scolati
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 670.6 kcal / 2805.6 kJ
Πρωτεΐνη 48.4 g
Λιπαρά 16.3 g
Υδατάνθρακες 85.4 g
Φυτικές ίνες 22.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.2 g
Νάτριο 468.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων