Brasato ai funghi

Brasato ai funghi

4.7 255 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • farina tipo 00 q.b.
  • di carne di manzo tipo cappello del prete, in un unico pezzo
    700 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di carota pelata e a pezzi
    70 g
  • di cipolla bianca in quarti
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di vino rosso corposo (es. Barolo, Barbera, Cannonau)
    150 g
  • di acqua
    70 g
  • dado per brodo di carne
    1
  • di concentrato di pomodoro
    25 g
  • grani di pepe nero
    2
  • foglia di alloro secca
    1
  • di funghi champignon freschi in quarti
    300 g
  • di sale
    5 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 372 kcal / 1556 kJ
Πρωτεΐνη 39.3 g
Λιπαρά 17.7 g
Υδατάνθρακες 5.5 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων