Polpettone ai funghi con crema di cipolle

Polpettone ai funghi con crema di cipolle

4.7 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di funghi surgelati e decongelati
    150 g
  • di pane raffermo a pezzi
    30 g
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    50 g
  • di carne trita mista
    400 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Salsa alle cipolle
  • di cipolle dorate in otto spicchi
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di acqua
    300 g
  • dado per brodo vegetale
    ½
  • di burro
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 429.5 kcal / 1797 kJ
Πρωτεΐνη 31.7 g
Λιπαρά 29.8 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 416.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων