Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes

Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes

4.7 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
650 g

Υλικά

  • sementes de abóbora
    20 g
  • sementes de girassol
    20 g
  • sementes de sésamo
    20 g
  • água
    375 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
  • mel
    10 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • farinha de trigo sarraceno
    100 g
  • farinha de centeio
    100 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 100 g

Πρωτεΐνη 11 g
Θερμίδες 1711 kJ / 409 kcal
Λιπαρά 6 g
Φυτικές ίνες 6 g
Υδατάνθρακες 77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων