Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh rosemary leaves only6 sprigs
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced200 g
-
sun-blush tomatoes100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled (see tip)vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
red lentils100 g
-
dried tagliatelle (see tip)300 g
-
kale thick stalks removed, chopped200 g
-
vegan cheese, grated10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1344 mg
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
2680 kJ /
639 kcal
Λιπαρά
23 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
78 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac Style Wraps
40 λεπτ.
Moussaka Wraps
50 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti
35 λεπτ.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1ωρ.
Pissaladière
1ωρ. 30 λεπτ.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 λεπτ.
BBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.
Satay Tofu Kebabs
1ωρ. 5 λεπτ.