
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh rosemary leaves only6 sprigs
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced200 g
-
sun-blush tomatoes100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
red lentils100 g
-
dried tagliatelle (see tip)300 g
-
kale thick stalks removed, chopped200 g
-
vegan cheese, grated10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1344 mg
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
2680 kJ /
639 kcal
Λιπαρά
23 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
78 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1ωρ.
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Pissaladière
1ωρ. 30 λεπτ.
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Lafun (Amala)
10 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.