
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Roasted Roots
-
raw beetroots (approx. 4 medium), peeled, quartered500 g
-
Jerusalem artichokes peeled, halved or quartered if large500 g
-
water40 g
-
red wine vinegar40 g
-
olive oil20 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Salsa Verde
-
pickled capers drained30 g
-
cornichons drained45 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
fresh basil leaves5 g
-
olive oil65 g
-
lemon juice, freshly squeezed15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Lentils
-
garlic cloves3
-
dried Puy lentils200 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
water300 g
-
bay leaf1
-
fresh thyme6 sprigs
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
olive oil5 g
-
red wine vinegar5 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
watercress80 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
611 kcal /
2546 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
48 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
1136 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1ωρ.
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.