Arancini agli asparagi (senza glutine)

Arancini agli asparagi (senza glutine)

3.0 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
15 pezzi

Υλικά

Arancini
  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 700 - 750 g di acqua
  • 125 g di asparagi
  • 40 g di scalogno
  • 30 g di burro a pezzi
  • 100 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 2 uovo
  • pangrattato senza glutine q.b.
  • olio di arachidi

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 101.5 kcal / 424.8 kJ
Πρωτεΐνη 1.9 g
Λιπαρά 7.4 g
Υδατάνθρακες 7.2 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Νάτριο 98.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων