
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
2 Stück
Υλικά
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Milch125 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreuen250 g
-
Salz½ TL
-
Kräuter der Provence1 EL
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft4
-
Oliven, grün, entsteint8
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
2119 kJ /
567 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Υδατάνθρακες
94 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Best of Blogger
9 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDinkel-Seelen
9 Std.
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Pitabrote
2 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Bagels
2 Std.
Brötchen
1 Std. 40 Min
Maisbrot-Brötchen in Muffinform
20 Min
Chia-Baguettes
3 Std. 50 Min
Saftiges Kürbisbrot mit Schwarzkümmel
1 Std. 30 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 20 Min
Schokimürbchen
3 Std. 15 Min